طبخ الديك الرومي ...
ده طبعا بقى شكل الديك قبل مايدبح ...
المقادير: 1 ديك رومي صحيح
ملح - فلفل -كمون
2ملعقه كبيره زيت
2ملعقه كبيره صلصه طماطم
1 ملعقة زبد
بصله صغيره
الديك الرومي التحضير: 1- تفرم البصله وتتبل بالملح والفلفل
2- يدعك القلب الداخلي للديك جيدا
3- يرش من الخارج بالملح والفلفل والزيت ويترك في الثلاجه لليله كامله
4- تذوب الزبد مع الصلصه وقليل من الماء
5- يدهن السطح الخارجي كله قبل دخوله الفرن ويغطي بالقصدير.
ويقدم على طبق من ذهب على مائده ليالى بحر الحياه
اوعى حد يمد ايده هنتفرج بس